Over BAM Vermeer Uitzend B.V.

B.A.M. Vermeer Uitzend B.V. is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel binnen de agrarische sector in o.a. de glastuinbouw, open teelten, dierhouderij en hoveniersbedrijven. Daarnaast voor zien wij ook in technisch personeel.

Onze medewerkers hebben de Oost-Europese nationaliteit en worden door onszelf geworven in het land van herkomst. Wij beschikken in deze landen over een eigen kantoor of vast aanspreekpunt.

Daarbij ligt de nadruk op het selecteren van gemotiveerde medewerkers die de stap naar Nederland zetten om een langdurige werkrelatie op te bouwen.

Ook de juiste klik met onze opdrachtgevers is van groot belang! Om die reden worden de door de opdrachtgever gestelde eisen mee genomen in het selectieproces.

Als flexibele dienstverlener, zijn wij ons zeer goed bewust van het feit dat organisatorische wijzigingen veel energie en tijd kosten. Ons streven is dan ook dat wij, ook bij seizoensmatige werkzaamheden, steeds dezelfde medewerkers voor dezelfde opdrachtgever ter beschikking stellen.

Dit zien wij als speerpunt in de opbouw van langdurige werkrelatie met zowel onze werknemers als onze opdrachtgever.

Certificering

Om de kwaliteit van onze (interne) werkzaamheden kracht bij te zetten, zijn wij naast NBBU lid ook in bezit van de volgende certificaten:

Contact

Stuur ons een bericht

Verzenden

Routebeschrijving

Contactinformatie

Adres:

Biezenmortelsestraat 43
5074 RB Biezenmortel

Telefoonnummer:

+31 (0) 13 458 27 31

Email:

uitzend@bamvermeer.nl

Social media: