Over Container Loading

Sinds 2010 biedt B.A.M. Vermeer Logistics B.V. de oplossing om allerlei soorten lengtegoed snel, eenvoudig en veilig te laden in standaard zeecontainers.

Dit doen we middels een speciaal ontwikkeld frame waarop de lading wordt geplaatst en gezekerd. Dit frame wordt inclusief lading in een zeecontainer geschoven. Op de plaats van bestemming wordt het frame met lading via ingebouwde sleepogen uit de zeecontainer getrokken.

Hiermee wordt fors bespaard op:

  • Dure huurkosten van Open-Top of Open-Side zeecontainers.
  • Arbeidskosten om een Open-Top zeecontainer te openen en te sluiten.
  • Arbeidskosten om een zeecontainer van binnen te laden en te zekeren.
  • Schades als gevolg van het schuiven en hijsen van lading in moeilijke posities bij zowel het laden en lossen.

En voorkomen we:

  • Arbeidsongevallen als gevolg van het hijsen van lengtegoedlading met een kraan, waarbij de lading gestuurd moet worden door iemand die in een Open-Top zeecontainer staat.

Het laden van zeecontainers kunnen we op bijna elke locatie in Europa uitvoeren. We beschikken over meerdere bandopleggers waardoor we voldoende back-up mogelijkheden hebben om onze klanten te garanderen dat de lengtegoed lading tijdig geladen kan worden.

Veelal doen we dit voor overzeese bouwprojecten maar we staan natuurlijk altijd open voor alternatieve projecten, ons kantoor personeel staat u graag te woord.

Video Container Loading

Contact

Stuur ons een bericht

Verzenden

Routebeschrijving

Contactinformatie

Adres:

Biezenmortelsestraat 43
5074 RB Biezenmortel

Telefoonnummer:

+31 (0) 13 458 27 27

Email:

info@bamvermeer.nl

Social media: